Cubelles i Calafell s’han reunit amb la Generalitat per la C32

8 de febrer de 2017


La trobada s’ha fet aquest dilluns a la conselleria de territori i sostenibilitat.

 

El primer tinent d’alcalde, Joaquim Macià, s’ha reunit amb responsables de la conselleria per tal de fer arribar les demandes del territori en relació a la carretera C31 i l’autopista C32.

A la mateixa reunió també hi ha assistit l’alcalde de Calafell, Ramon Ferré, així com representants de l’ajuntament de Cunit i dels col·lectius veïnals Coordinadora de Calafell i Plataforma per la Mobilitat de Cubelles.

 

La reunió ha servit per traslladar a la conselleria el malestar del territori, sobretot en el cas de Cubelles, Cunit i Calafell, pel volum de trànsit que suporten a la C31. També han posat de manifest la barrera econòmica que suposen els peatges de la C32 pel desenvolupament d’unes comarques i uns municipis empobrits.

 

Per tot plegat han reclamat que es faci l’estudi de l’impacte socioeconòmic de la gratuïtat del tram Sitges – El Vendrell i que es concretin mesures efectives que redueixin el trànsit per la C31.

La resposta de la Generalitat, segons ha explicat el tinent d’alcalde Joaquim Macià, hauria estat demanar paciència fins el període 2019-2021 quan calculen que es podria negociar la posada en marxa d’un nous sistema diferent al dels peatges.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles