El govern ha demanat explicacions pel retard en la rehabilitació dels safaretjos

8 de febrer de 2017


El regidor de patrimoni JM Ardila confia que en poques setmanes l'obra estarà enllestida. D’altra banda, l’Ajuntament ha rebut de la Diputació una proposta de pla d’usos per aquest espai municipal.

 

Safaretjos 2png

 

 

Entrevista a José Manuel Ardila, regidor de patrimoni, sobre les obres dels safaretjos.

 

 

La rehabilitació dels safaretjos és un projecte que després d'anys d'espera d'una subvenció o d'una partida pressupostària finalment es va licitar la tardor passada. El procés va ser per urgència i la licitació es va tancar amb l'empresa Axis Patrimoni per un import de poc més de 100.000 euros. Les feines de reforma dels safareigs van arrencar al desembre i ja haurien d'estar enllestides per la qual cosa el regidor de patrimoni, José Manuel Ardila, ha demanat explicacions sobre els motius de l'endarreriment. Segons hauria contestat l'empresa encarregada, el mal temps i la lentitud en la fabricació d'algunes peces a mida serien els motius principals per no haver pogut complir amb els terminis compromesos. Tanmateix, des del govern municipal confien que l'obra quedarà enllestida en poques setmanes i que es podrà inaugurar amb alguna activitat aquesta primavera.

 

D’altra banda, l’Ajuntament ha rebut de la Diputació una proposta de pla d’usos per aquest espai municipal. El document servirà per definir quines activitats acollirà la zona dels safaretjos una vegada estiguin rehabilitats. La Diputació també proposa quina informació històrica fixa hauria de tenir l'espai.


  • Safaretjos 1
  • escolars Safaretjos
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles