El professorat, famílies i alumnes organitzen la comissió "Volem l’Institut Les Vinyes”.

6 de febrer de 2017


Reclamen més atenció política i social per trobar una sortida al centre de secundària que aviat farà deu anys i continua en mòduls prefabricats.

Imagen relacionada

 

Entrevista a José Luís Madueño, portaveu de la Comissió "Volem l'institut les Vinyes"

 

L’institut Les Vinyes ha creat la comissió “Volem l’institut Les Vinyes de Cubelles”.  La conformen representants del professorat, de l’administració, d'alumnes, i de les mateixes famílies del centre, amb l’objectiu de reclamar la construcció del nou institut, a través de diferents accions, donada la seva necessitat de creixement.

 

El portaveu de la comissió, José Luís Madueño ha explicat que l'objectiu d'aquesta comissió passa per concretar quines accions es prendran en la defensa i la demanda de construcció del nou institut Les Vinyes. Una de les seves futures accions, és la redacció d’un acord comú que s’aprovi per ple, envers a la reivindicació de la construcció del nou institut Les Vinyes.

 

La comissió “Volem l’institut Les Vinyes de Cubelles” fa una defensa ferma de la necessitat de construir un nou institut. "El centre està massificat i podria donar més oferta com ara Batxillerat o cicles formatius", ha destacat José Luís Madueño.

 

Madueño ha explicat, en una entrevista a Ràdio Cubelles, que "porten 9 anys esperant en barracons a que es construeixi el nou centre"; i que, "durant aquest temps han sentit a parlar, per part de diferents governs, de diverses ubicacions". Veuen com "d'altres municipis amb una situació similar a Cubelles han acabat aconseguint les seves construccions". Per això, reclamen més atenció política i social per trobar una sortida al centre de secundària que aviat farà deu anys i que continua en mòduls prefabricats.

 

El que tenen molt clar és que no volen sentit a parlar de l’opció de ser fusionats. El seu desig és ferm, volen la construcció d’un nou centre en una ubicació adequada que pugui acollir les seves necessitats.

 

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles