La novel·la ‘Manguis’ i l’autor Paco Gòmez Escribano es presenten dissabte a Cubelles

3 de febrer de 2017


El col·lectiu Cubelles Noir continua programant vermuts literaris.

 

 

Paco Gómez Escribano

És enginyer tècnic industrial en la branca d'Electrònica. Els seus poemes i relats estan publicats en diverses antologies, ja que ha estat finalista en diferents premis. Sol freqüentar i participar en els principals festivals de Novel·la Negra. També és músic, toca la bateria i fa cors en un grup de moguda madrilenya. Fins ara ha publicat dues novel·les amb l'Editorial Ledoria: El cercle alquímic (2011) i A l'altra banda (2012), qualificats com a "Thrillers esotèrics", amb gran èxit entre els seus lectors.

 

Amb la seva tercera novel·la, Yonqui (2014, Editorial Erein), canvia de registre, decantant-se pel gènere negre, situant l'escena al seu barri, Canillejas, al que té dedicades dues novel·les encara sense publicar i que formaran, segons les seves pròpies paraules, la Trilogia de Canillejas. Lumpen (2015, Editorial Pa de Lletres) és la seva quarta novel·la i obre la col·lecció de novel·la negra "Pa Negre", dirigida per Xavier Borrell.

 

També ha participat en diverses antologies de relats curts, tant generalistes com de gènere negre, entre elles el llibre de relats de la revista Fiat Lux i o "Tots són sospitosos", al costat d'altres escriptors de gènere negre ja consagrats. Actualment imparteix classes de Formació Professional en un institut públic de Madrid.

 

http://pacogomezescribano.blogspot.com.es/p/blog-page.html


Enllaços relacionats

  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles