L’ANC de Cubelles crida a mobilitzar-se dilluns pel judici al 9N

3 de febrer de 2017


També han organitzat una xerrada amb el títol ‘Els funcionaris davant el referèndum’, dilluns a les 19h. al Centre Social.

Ricard Barceló, coordinador de la territorial a Cubelles de l’ANC.

 

 

L’Assemblea Nacional Catalana ha organitzat una xerrada informativa titulada Fem futur. Els funcionaris davant el Referèndum que farà un especial incidència en els funcionaris d'administracions locals, els Mossos d’esquadra i les policies locals. Es farà aquest dilluns a partir de les set de la tarda a la sala d’Exposicions del Centre Social de Cubelles (al carrer Joan Roig i Piera, 3-5). Anirà a càrrec de Joan Anton Font Monclús, funcionari de l'Estat en un dels ajuntaments més importants de Catalunya, llicenciat en Dret i membre de Secretaris, Interventors i Tresorers de l’Administració Local per la Independència (SITAL). La xerrada posarà sobre la taula informació sobre quines serien les conseqüències o no per als funcionaris de l'Estat catalans que col·laborin amb el referèndum d'independència previst per aquest 2017.

 

 

L’ANC local també  fa una crida a la població a que se sumin a la mobilització del dilluns 6 de febrer pel judici contra el 9N i Artur Mas, Irene Rigau i Joana Ortega. Des de Cubelles se sortirà dilluns amb el tren de les 6:46h. L’ANC ha obert un espai d’inscripcions a l'adreça 9nsomtots.cat, tal com s’havia fet amb les manifestacions de l’Onze de Setembre. Ricard Barceló, coordina la territorial a Cubelles de l’ANC.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles