La Policia Local deté un home després d’haver robat en set cotxes al costat de la comissaria

3 de febrer de 2017


Un veí va alertar als agents, que van poder comprovar com hi havia cotxes forçats als carrers Verge de Montserrat, Dàrius Huguet i Ciutat de Barcelon, justament els que envolten l’edifici de la comissaria.

El detingut és un home de 40 anys veí de Las Palmas de Gran Canaria i ha estat acusat de robatori amb força a un vehicle estacionat al carrer Darius Huguet, del barri de Bardají. Al damunt portava un tornavís i una bossa amb efectes personals. Un cop identificat l’acusat, la Policia Local va alertar el propietari del vehicle que va corroborar que no coneixia a l’acusat i que els efectes personals de la bossa es trobaven a l’interior del seu vehicle, degudament tancat. Per la qual cosa, el detingut va passar a disposició dels Mossos d’Esquadra, que han iniciat una investigació sobre el cas.

 

Tot plegat va passar el diumenge 29 de gener als carrers de la zona on hi ha la comissaria de la Policia Local. Un veí va entrar a la comissaria per alertar-los que al carrer Verge Montserrat, a pocs metres de l’edifici on treballen els agents, havia vist un cotxe amb els vidres trencats. Una patrulla del cos municipal va comprovar que tres vehicles més de l’entorn també tenien desperfectes al carrer Dàrius Huguet, un més al carrer Ciutat de Barcelona i un cotxe amb les claus posades, preparat per fugir, aparcat a la plaça dels Pobles d’Espanya. Poc després, van localitzar al detingut que estava robant a l’interior d’un altre cotxe estacionat a la mateixa zona.


  • Logo Policia Local Cubelles
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles