La plataforma No Vull Pagar C32 reivindica la feina feta fins ara

3 de febrer de 2017


En un acte dissabte passat al Centre Social, aquest col·lectiu, amb el suport del partit Cubellencs FIC, ha recordat que el problema de les autopistes s’ha d’abordar des de la unitat política i el rigor en les propostes.

Els portaveus de No Vull Pagar C32 han volgut reivindicar els avenços que han aconseguit des del 2013 amb reunions i insistència al Parlament i a les conselleries de Territori.

Un d’aquests avenços que es podria veure aviat en funcionament està relacionat amb la informació de la situació del trànsit entre Cubelles i Castelldefels, una àrea que actualment està exclosa tal com ha explicat Guillem Eroles, portaveu de la plataforma No Vull Pagar C32.

Aquesta reclamació estaria en vies d’implementar-se i també afectaria als mitjans públics com TV3 i Catalunya Ràdio. Durant el 2016 també es va pressionar mitjançant el Síndic de Greuges perquè es concretés el protocol a seguir al peatge dels túnels del Garraf quan la carretera de les costes està tallada perquè acull un esdeveniment o perquè s'ha produit un accident.

 

D’altra banda, en l’àmbit local tant els membres de la plataforma com el partit Cubellencs FIC han demanat al govern que convoqui una taula de treball específica sobre aquesta qüestió. En referència als moviments que està fent la Plataforma per la mobilitat creada el mes de desembre passat, Cubellencs FIC i la Plataforma No Vull Pagar C32 també han volgut recordar que seria un error posar-se a reclamar la descatalogació de la C31 perquè aquesta decisió no comportaria la gratuïtat del peatge i perjudicaria els ajuntaments.

 

Finalment, la Plataforma No Vull Pagar C32 ha explicat que s’ha posat en marxa la MOBCat que uneix les plataformes d’arreu de Catalunya i que treballa per fer arribar solucions concretes i millores des del territori cap a la conselleria responsable.

 

Per la seva banda, la Plataforma per la Mobilitat, creada el mes de desembre passat, ha anunciat que dilluns es reuniran amb membres de la conselleria de Territori i Sostenibilitat conjuntament amb la Coordinador de Calafell.


  • Peatge cubelles 4
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles