Un pla d’ocupació reforça l’Ajuntament amb cinc persones a partir d’aquesta setmana

1 de febrer de 2017


Entre d’altres departaments, el centre Violeta se’n beneficiarà després que hagi estat tancat tot el mes de gener.

Entrevista a Narcís Pineda, regidor d'empresa, emprenedoria i ocupació

 

 

El programa prové del Consell Comarcal del Garraf, impulsat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, i està enfocat a persones aturades de més de 45 anys sense subsidi ni prestació d’atur i a persones en situació d’atur beneficiàries de la renda mínima d’inserció. El regidor d’empresa, emprenedoria i ocupació, Narcís Pineda, ha explicat que Cubelles ha accedit a aquest pla juntament amb Canyelles i Olivella.

 

 

Un dels equipaments municipals que podrà tornar a la normalitat és el Centre Violeta que ha estat tot el mes de gener tancat a l’espera d’aquest reforç provinent del pla d’ocupació. La previsió és que a mitjan d’aquesta setmana ja es recuperin els horaris habituals de l’espai Violeta.

 

D’altra banda, des del govern municipal també han fet una valoració de les dades d’atur registrat de l’any 2016 que s’ha tancat per sota de les mil persones per primera vegada en molts anys.

El regidor d’empresa, emprenedoria i ocupació, Narcís Pineda, s’ha mostrat satisfet per una banda però també ha recordat que el repte és aconseguir millorar les condicions laborals dels treballadors que troben feina.

 

L’Atur registrat a 1 de gener de 2017 es va tancar en 985 persones inscrites a les oficines d’ocupació de Catalunya.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles