Fauna de Cubelles ha valorat la celebració de Sant Antoni Abat aquest diumenge

24 de gener de 2017


A banda de la benedicció també es van fer sortejos de material de diversos comerços del municipi

Entrevista a Carles Rios, predident de Fauna de Cubelles dins el programa Cubelles a les 10

 

Un centenar de mascotes van participar de la festivitat de Sant Antoni Abat diumenge passat. Curiosament,  davant el fred d’aquest dia, alguns dels  participants van optar per no portar els seus animals i beneir el mòbil amb la imatge de la seva mascota. En tot aquest temps, la gent hi porta tot tipus de mascotes, tot i que en la jornada d’aquest diumenge passat van predominat els gats, gossos i ocells, ha explicat per Ràdio Cubelles el president de Fauna, Carles Rios.

 

Fauna Cubelles sortejarà productes cedits de diversos establiments de la vila i donarà obsequis als participants. Concretament, va sortejar 6 vals de 6 euros per comprar a diferents establiments de la vila, va repartir diferents obsequis cedits per Tot Gos i la botiga Agromascolta d’en Sergi, i va regalar bosses per dipositar les deposicions dels gossos cedides per l’Ajuntament.

 

D’aquesta manera, la figura de Sant Antoni Abat de l’església de Santa Maria va tenir una ornamentació especial i també va repartir talls de coca de brioix als assistents.  La festa que va començar a les 12 del migdia va acabar, una hora més tard (a la 1 del migdia).


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles