Els desperfectes pel temporal arribaran al Congrés dels Diputats i al Senat

27 de gener de 2017


El diputat convergent vilanoví Carles Campuzano ha visitat el passeig marítim per prendre nota de les demandes locals i dirigir-les al ministeri de Medi Ambient. ERC ha anunciat que farà un recull per presentar-lo al Senat.

 

Declaracions de Carles Campuzano, diputat de CDC al Congrés.

 

 

Declaracions de l'alcaldessa Rosa Fonoll.

 

 

El diputat Carles Campuzano ha visitat Cubelles aquest dijous. El polític de Convergència, actualment al PDECAT, s’ha compromès a recollir un informe detallat de les tasques que s’han fet de manera extraordinària per tornar el passeig a la normalitat i que d'aquesta manera Cubelles opti a a judes públiques de l'Estat. 

 

Per la seva banda, Esquerra Republicana presentarà un seguit d’iniciatives parlamentàries per demanar explicacions al govern espanyol sobre la gestió sostenible que ha dut a terme fins ara al litoral català i reclamarà també a l'Estat que actuï davant les conseqüències del temporal marítim del cap de setmana del 20 al 22 de gener. Inicialment, el grup parlamentari d’Esquerra Republicana al Senat ha registrat a la cambra alta una moció en què es demana declarar immediatament el litoral mediterrani i de les Illes Balears com a zona catastròfica i engegar un pla d'ajudes per a ajuntaments.

 

Per la seva banda, l’alcaldessa Rosa Fonoll ha agraït l’atenció del diputat de Convergència i ha confiat que el ministeri inclourà el municipi en les ajudes que s’aprovin pel temporal. Pel que fa a la situació actual de la franja marítima de Cubelles, l’alcaldessa ha fet un repàs de en quin punt es troben ara les feines de neteja després del temporal. L’alcaldessa Rosa Fonoll també ha explicat que l’objectiu és deixar les platges en condicions aquest cap de setmana.

 

La visita del diputat Carles Capuzano d’aquest dijous al matí ha servit per acabar de valorar els desperfectes que va provocar la gregalada i que van ser molt notables en el cas del passeig marítim.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles