CIU accepta negociar l’entrada al govern

27 de gener de 2017


Per la portaveu del grup, Noemí Cuadra, serà un pas més per treballar en benefici del municipi. La regidora Noemí Cuadra també diu que s'ho esperaven després de la feina dels darrers mesos per negociar les ordenances i el pressupost.

Escolta El Punt de Vista amb entrevistes a la regidora Noemí Cuadra (CIU) i al primer tinent d'alcalde Joaquim Macià (ERC)

 

 

En una entrevista al programa El Punt de Vista de Ràdio Cubelles, la regidora de CIU Noemí Cuadra ha explicat que no ha estat una sorpresa l'oferta de l'alcaldessa Rosa Fonoll per incorporar-se al govern. Noemí Cuadra de CIU ha admès que no serà la primera vegada que s'asseuen aquesta legislatura però que no s’han negat mai a reunir-se amb el govern d’UC, ERC i ICV. Els contactes per incorporar-se al pacte acaben de començar, diu, i encara no s’han posat a parlar de condicions.

 

Des del grup municipal de CIU també han tornat a insistir que cap dels dos regidors, ni Noemí Cuadra ni Xavier Baraza, militen al PDeCat i en aquest sentit han lamentat que hi hagi partits del consistori que els relacionin amb aquest partit. També han explicat que no es posen cap termini per negociar amb el govern una possible entrada dels seus regidors.

 

ERC també obre la porta del govern a CiU. El regidor Joaquim Macià també ha avançat que a l’hora de negociar també caldrà tenir en compte que hi ha regidors que porten mitja legislatura ocupant-se de qüestions que ara seria complicat deixar enrere.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles