El cubellenc Vicente Segrelles és l’autor del disseny de la nova samarreta de Ràdio Cubelles

16 de gener de 2017


El dissenyador gràfic és conegut a nivell internacional pel seu còmic "El mercenario"

Resultado de imagen de Vicente Segrelles

 

Entrevista a Vicente Segrelles

 

Ràdio Cubelles ha tornat a dissenyar una nova samarreta. Com porta fent des de fa sis anys, l’emissora municipal ha demanat la col·laboració d’artistes locals per dissenyar la samarreta que regalarà als seus col·laboradors/es amb motiu del seu 36è aniversari com a agraïment a la seva tasca voluntària.

 

Vicente Segrelles és un il·lustrador amb una gran trajectòria professional. A nivell internacional va destacar per la seva sèrie d’historietes del Mercenario en les què utilitza una tècnica hiperrealista i extremadament elaborada, obtenint en els seus dibuixos resultats d'una qualitat que rarament ha estat igualada en la història del còmic. En gairebé tota la sèrie de "El Mercenario" Segrelles va emprar la pintura a l'oli, tècnica que dóna excel·lents resultats però poc utilitzada en el món del còmic per la seva lentitud i dificultat en el domini que requereix. És precisament aquesta lentitud la causant de l'escassa producció de Segrelles que va requerir gairebé de 20 anys per completar tretze volums del Mercenario. Per això, en el 1998 va provar l'ús de l'ordinador per a la il·lustració, sistema que va entusiasmar i que va acabar utilitzant ja que el va permetre intervenir personalment en tot el procés d'edició.

 

Shozo Somekawa, Anselm Cabús, Joselyne Marmotthan, Raül Marquez i Olga Carreras són els noms dels artistes del cinc primers dissenys d’aquesta col·lecció de samarretes, nascuda durant la commemoració dels 30 anys de Ràdio Cubelles.

 

Resultado de imagen de Vicente Segrelles


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles