Cubellencs Fic i la Plataforma No vull pagar C32 organitzen un acte informatiu per aquest dissabte

23 de gener de 2017


Es tracta d'una convocatòria oberta a tota la ciutadania, que tindrà lloc a partir de les 11 del matí, al Centre Social

 

 

Entrevista a Anna Martínez, regidora de Cubellencs- Fic

 

Cubellencs Fic i la Plataforma No vull pagar C32 organitzen un acte informatiu per aquest dissabte. En aquest acte s'explicarà la feina feta per la Plataforma i en quin moment es troba la lluita i la protesta per la gratuïtat del peatge de la C-32. L’acte, que és obert a tota la ciutadania, tindrà lloc aquest dissabte, 28 de gener, a partir de les 11 del matí al Centre Social. La regidora de Cubellencs- Fic, Anna Martínez ha explicat en una entrevista a Ràdio Cubelles els detalls d’aquesta convocatòria oberta a la població.

 

Cubellencs-FIC, va presentar una moció en el ple municipal de novembre de 2016,  treballada juntament, amb la Plataforma No Vull Pagar C-32, per adherir-se al manifest signat del Consell Comarcal i per ells sindicats CCOO i UGT. L’adhesió al manifest conjunt sobre la gratuïtat de la C32 i la millora de la C31 va ser aprovada per unanimitat.

 

Per tal de fer un seguiment i dur a terme les actuacions que es considerin oportunes, en el ple es va decidir crear una la taula de treball, amb els integrants de tots els representants dels partits polítics del Consistori de Cubelles, juntament amb la plataforma No Vull Pagar C-32,  així com d'altres que vulguin adherir-se. A dia d’avui, segons ha explicat la regidora de Cubellencs- Fic, la taula de treball encara no ha estat convocada.


Enllaços relacionats

  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles