Cubelles ha patit els estralls del temporal marítim del cap de setmana

23 de gener de 2017


L'Alcaldessa Rosa Fonoll ha rebut la trucada del diputat Carles Campuzano per gestionar una ajuda dirigida al ministeri encarregat de les costes. Els equips de neteja han començat a retirar les algues acumulades a quarts de vuit del matí.

 

Entrevista a José Manuel Ardila, portaveu del govern i regidor d'espai públic i urbanisme (08.00h)

 

 

 

Entrevista a l'alcaldessa Rosa Fonoll

 

 

La imatge del passeig marítim cobert completament d’algues, sorra i roques ha donat la volta al país. Des de primera hora del matí d'avui dilluns l'Ajuntament ha coordinat les tasques de neteja extraordinàries i ha començat a avaluar els danys del passeig marítim i de la platja llarga. En el cas de Cubelles s’han vist afectats el passeig marítim i diversos carrers que hi desemboquen, així com el locals de primera línia de mar i l’oficina turística de la platja. Fora del passeig marítim, a la resta del litoral local, l’efecte del temporal també s’ha fet notar però sense tants desperfectes. La Policia Local va tancar els accessos al passeig marítim de seguida que va començar el temporal marítim pel perill evident contra les persones. Els accessos continuen tancats a l’espera de l’actuació dels equips de neteja.

 

Per la seva banda, el servei meteorològic de Catalunya manté l’avís per forts vents i fort onatge en nivell de perill moderat en el cas de la comarca del Garraf.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles