Les tres escoles de Cubelles compten un any més amb projectes educatius d’anglès i reforç socioemocional

23 de gener de 2017


L’Ajuntament de Cubelles destina 22.251,19€ en aquests projectes de millora als centres educatius

 

Resultado de imagen de escoles cubelles

 

Entrevista Cristina Ferré de l'Associació Elna

L’anglès i els aspectes socioemocionals s’han reforçat un any més a les escoles de la vila. La Regidoria d’Educació, Infància i Joventut torna a dotar a les escoles de primària de dos projectes educatius: el "Taller d’intel·ligències múltiples com a talents i competències del segle XXI" i el d“English is Cool”.  L’Ajuntament de Cubelles ha destinat 22.251,19€ per poder portar a terme aquests projectes de millora als centres educatius. A banda, cal sumar-hi els 7.407€ destinats als tallers de robòtica, una altra de les novetats d’aquest curs. Cal dir que una part dels costos d’aquests tallers està subvencionada pel Recurs Millora de l'èxit escolar i de la Participació Educativa de la Diputació de Barcelona, amb una aportació de 6.492€.

 

En quan al "Taller d’intel·ligències múltiples com a talents i competències del segle XXI", s'impartiran fins a 187 hores adreçades a l'alumnat. Aquestes hores seran repartides entre els tres centres educatius, segons les peticions i demandes fetes per les diferents direccions. A banda, el professorat rebrà 6 hores de formació, i les famíllies podran participar també d'una sessió. Cristina Ferré ha destacat els bons resultats obtinguts l’any passat quan es va iniciar aquest projecte.

 

Pel que fa al projecte “English is Cool”  conté el reforç d’anglès per a la ESO als instituts Cubelles i Les Vinyes. També els de primària es beneficien del projecte, i disposen d’una professora nativa que treballa amb l'alumnat estratègies de comunicació activa i millora de la competència lingüística amb anglès. Pel que fa al nombre d'hores que es destinen en aquest projecte; l’escola Charlie Rivel rep 240 hores formatives, el Vora del mar (124h) i el Mar i cel (120h). El nombre d’hores varia segons les sol·licituds fetes per cada centre, el nombre d’alumnes i les seves necessitats.

 

 

 

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles