El 21è Concurs de Contes i Narració Breu Víctor Alari ja té cartell

19 de gener de 2017


Ainhora Ordoñez de l’institut Les Vinyes ha estat la guanyadora del III Concurs per al cartell que s'organitza internament des des dos instituts de Cubelles

Ainhora Ordoñez de l’institut Les Vinyes ha estat la guanyadora  del III Concurs per al cartell del 21è Concurs de Contes i Narració Breu Víctor Alari 2017. Joab Torguet de l’institut Cubelles ha quedat en segona posició; i Belén Ignacia, en tercera posició. Finalment, Ainara Güell s’emporta una menció especial.  Aquesta és la tercera edició del concurs per al cartell que organitza de manera interna des dels instituts Cubelles i Les Vinyes, i que compta amb la col·laboració de Ràdio Cubelles.

 

Precisament, la Junta de Govern Local del passat 11 de gener va aprovar la convocatòria d’aquest 2017. El certament incorpora enguany com a novetat dos nous premis especials. Un d'ells, dedicat a la Dona; i l’altre, al relat negre. El certamen també amplia a qualsevol estil musical el Premi a la Millor Lletra d’una Cançó, que l’any passat s’estrenava al Concurs i que limitava les lletres a cançons de hip-hop. Enguany, a més, s’amplia la franja de participació tant als joves a partir de 14 anys com als adults.

 

El certament, que ha superat els dos decennis, manté les modalitats de Narrativa en les categories Infantil, Juvenils i Adult; els premis de Poesia i el de Guió Radiofònic, en categoria Adult.

 

El termini de participació al 21è Concurs de Contes i Narració Breu Víctor Alari 2017 es tancarà el 17 de març i el lliurament dels premis tindrà lloc el 21 d’abril, dins la programació de la Setmana Cultural.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles