L'Ajuntament dota als centres educatius de tallers de robòtica

16 de gener de 2017


956 alumnes de les escoles de Cubelles i 307 dels instituts Cubelles i Les Vinyes participaran aquest curs escolar d'aquesta nova formació dins el catàleg de tallers ofert per l'Ajuntament

 Resultat d'imatges de robotica tecnolab

Cubelles Tot un món dedicat als Tallers de robòtica

 

La tecnologia arriba a les aules dels centres educatius de Cubelles. L'Ajuntament dota als centres educatius de tallers de robòtica que s'impartiran aquest curs escolar. D'aquesta manera, 956 alumnes de les tres escoles de Cubelles i 307 dels instituts Cubelles i Les Vinyes participaran d'aquesta nova formació dins el catàleg de tallers ofert per l'Ajuntament.

 

Aquesta setmana han estat els escolars de 1r de l'escola Josep Andreu Charlie Rivel els que han participat del taller “Aprenem robòtica amb Bee-Bots”. 

 

La Bee-Bot és un robot didàctic adreçat als nens i nenes de primària. Amb aquesta formació s’introdueix a l'infant a la programació i robòtica, de forma vivencial i programant un petit robot. A través de diferents reptes, adequats a cada curs, l'alumnat programa el robot perquè faci diferents moviments i es mogui. Així, l’infant s’endinsa a la programació mentre realitza càlculs per arribar a reptes proposats.

 

Ràdio Cubelles  ha parlat amb l'Ana Pujals, cofundadora de Tecnolab sobre el funcionament d'aquests tallers. Per la seva banda,tant la Núria Torrella, professora de 1r de l’escola Charlie Rivel com i el Pau Agredaro, l’Eric Correa i l’Aleix Granados de 1r de l'escola Josep andreu Charlie Rivel han fet una bona valoració de la seva experiència.

 

Els objectius d'aquest taller de robòtica passen per introduir a l'infant a la programació i la robòtica; aprendre a donar instruccions simples, a seqüenciar-les en l’ordre adient i a realitzar petits algoritmes; i incentivar la curiositat i la investigació a través de la tecnologia.

 

TECNOLAB ha creat una sèrie de projectes educatius per tal d'adequar el procés d’ensenyament i aprenentatge a la realitat actual i futura, on l’experimentació, la investigació i la tecnologia sigui el mitjà per aprendre. Actualment estant duent a terme els següents projectes en diverses escoles i centres educatius de la comarca del Garraf i Baix Penedès.

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles