L'AHCC reparteix 300€ en premis en la seva campanya de Nadal

9 de gener de 2017


El sorteig s'ha fet en directe per Ràdio Cubelles aquest dilluns des del programa "Cubelles a les 10"

Recupera el programa Cubelles a les 10 (A la segona part del programa s'ha fet el sorteig de la Campanya de l'AHC)

 

Resultado de imagen de Campanya AHCC Cubelles Nadal

 

L’AHCC ha repartit els 3 vals de 100 euros. Mitjançant un sorteig en directe a Ràdio Cubelles, l’entitat ha repartit un total de 300 euros entre els clients que havien validat la butlleta prèviament en tres establiments diferents. Les guanyadores han rebut una trucada en directe i quan han respost, els representants de l’entitat els han anunciat que havien rebut un dels premis. Només en un cas no han respost a la trucada i s’ha tret una segona butlleta, que ha respost de seguida.

 

L’AHCC fa anys que fa un sorteig al setembre i un sorteig per Nadal. Unes campanyes que tenen una molt bona acollida entre la seva clientela habitual, que tenen la possibilitat de rebre un premi per la seva fidelitat. En aquesta ocasió van optar per un sistema diferent. El president de l’associació, Enric Rodríguez Perelló, però, considera que no ha funcionat prou bé i que tornaran al sistema anterior.

 

D’altra banda, una part dels comerciants han començat aquest cap de setmana el període de rebaixes. En aquest sentit, un dels membres de la junta de l’AHHC, l’Enric Guillén, ha explicat que la gent té el costum de consumir fora del municipi. Els comerciants també han reclamat més coordinació de cara aquest 2017 tant amb l’Ajuntament com entre els propis negocis locals.

 

Resultado de imagen de Campanya AHCC Cubelles Nadal

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles