Torna la programació habitual de Ràdio Cubelles

5 de gener de 2017


Després de les festes de nadal L'emissora municipal recupera la programació 2016_2017

El Dilluns 9 de gener tornar la programació regular de Ràdio Cubelles i deixa enrere les festes de nadal. Això suposa la tornada dels programes en directe de producció pròpia que recullen tota l'actualitat cubellenca: El Matí a Ràdio Cubelles (9h), el Cubelles a les 10 (10h), l'Informatiu (13.30h), el Juguem Net (dilluns 19h), el Punt de Vista (dijous a les 12h), el Fem País (divendres a les 12h) i el Cubelles Actualitat (dissabte i diumenge a les 8h).
D'aquesta manera Ràdio Cubelles manté la seva aposta d'arribar a tots els àmbits de la realitat social i cultural de la població amb la voluntat de servei públic local i de proximitat.

A partir de la propera setmana arribaran nous programes de les principals novetats d'aquesta temporada com Collita del 66 que passarà a ser del 67 , presentat per Joan Vidal, on es repassaran fets i notícies de fa 50 anys fent el salt al 1967. A banda de seguir amb els nous espai estrenats aquesta temporada com el programa de divulgació científica "3er mil·leni" dirigit per Anibal Tello.


També continuen produccions pròpies com el programa En sèrie, dedicat a les sèries de televisió ; l'Agitat no Barrejat sobre cinema; Laberint poètic de poesia, Caminant es fa camí que aconsella rutes, El Punt de vista que repassa l'actualitat política amb entrevistes, debats i reportatges d'àmbit municipal, comarcal i nacional"; el programa educatiu Fem País, amb la participació activa dels centres educatius de la vila; i Les Tertúlies Educatives, amb la participació de l'alumnat de 5è.

Pel que fa als programes temàtics que ofereixen els col·laboradors, també tornaran a la graella l'Enigma 03 sobre misteri, Dansa Viva dedicat a la sardana, l'Això és circ, i el Mar de Lletres. També els programes de joves Què penses? La Moguda del Garraf i L'hora màgica. Destaquen també els programes musicals Món Country, A 50 dels 60, Música en Concert i Allegro, entre d'altres.
Podeu consultar la nova programació a l'apartat de programació 2016-2017.


Enllaços relacionats

  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles