Els joves de Cubelles podran optar un any més al programa Fem ocupació per a Joves

9 de gener de 2017


El 2016 els restaurants El Peixet i Cal Tala van acollir amb un contracte de sis mesos a joves provinents del programa i formats a l’Aula Gastronòmica de Sitges.

El projecte Fem ocupació per a Joves es fonamenta en la consideració de les necessitats buscades per les empreses i els perfils professionals que aquestes requereixen. Després d'indagar en aquesta diagnosi, se seleccionen 10 joves d'entre 18 i 29 anys, residents als municipis de Sitges, Cubelles, Canyelles i Olivelles. Es requereix que els participants acreditin el títol de l'ESO o el CFGM/Batxillerat i que es trobin en situació d'atur. Un cop superat el període de selecció, els joves rebran una formació de 120 hores en el sector de l'hostaleria i la restauració, centrant-se en el perfil d'aprenent de cambrer.

 

Després de superar la fase d'aprenentatge, als alumnes que ho desitgin se'ls oferirà un contracte de treball subvencionat pel Servei d'Ocupació de Catalunya. Els contractats rebran un sou equivalent al salari mínim interprofessional o a la part proporcional en cas que siguin contractats a jornada parcial, sota una durada màxima de 6 mesos.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles