Tranquil·litat absoluta la nit de cap d’any

2 de gener de 2017


Ara els agents ja treballen en els preparatius de la cavalcada dels Reis que comportarà diversos talls de trànsit i prohibicions d'estacionament.

La Policia Local no ha registrat cap incidència remarcable ni la nit de Cap d’any ni durant els dies de Nadal. A més a més, els agents han estat realitzant una campanya de control d’alcoholèmia i drogues. Segons l'inspector en cap, Daniel Guillem, la campanya s'ha tancat amb uns resultats fins i tot menors que en altres èpoques.

 

Per tot plegat, des de la Policia Local consideren que de moment han estat unes festes molt tranquil·les a la vila i no es preveu res que ho faci canviar. Ara els agents estan treballant en els preparatius de la cavalcada dels Reis que comportarà diversos talls de trànsit i prohibicions d'estacionament.

 

D’altra banda, aquesta setmana i fins el 15 de gener encara continuarà en marxa el pla Grèvol conjuntament entre els Mossos d’Esquadra i la Policia Local. En aquest cas, el pla està pensat per reforçar la seguretat en els transports i també en centres i nuclis comercials i prevenir possibles furts o robatoris.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles