Torna al febrer el Mes del Xató a Cubelles i Cunit

30 de desembre de 2016


Paral·lelament, Cubelles es prepara per la xatonada popular el pròxim 19 de febrer

 

Resultat d'imatges de Mes del xató Cubelles i Cunit

 

Entrevista a Raül Mudarra, regidor de Turisme, Comerç i Fires

 

Les regidories de Turisme i Patrimoni de Cunit i de Comerç i Fires de Cubelles posaran en marxa una campanya de promoció gastronòmica el proper 1 de febrer per a donar a conèixer un plat genuïnament propi de la zona: el xató. Aquesta campanya que durarà tot el mes de febrer comptarà amb la participació de 19 restaurants de Cubelles (15) i Cunit (4), el que suposa un increment de la participació de cinc establiments en relació a l’edició del 2016.

 

El mes del Xató al Penedès Marítim és una campanya de promoció gatronòmica organitzada per les regidories de Turisme, Comerç i Fires de Cubelles i de Turisme de Cunit que es realitzarà entre l'1 al 28 de febrer de 2017. Tots ells posaran a disposició del públic un menú en què el producte estrella serà el xató, molt propi del Penedès.

 

La campanya consistirà, a part de la publicitat habitual per aquests esdeveniments, en l'edició i distribució l’edició d’un llibret del Mes del Xató al Penedès Marítim, que recull tota la informació dels establiments que participen a la campanya de promoció i els menús que ofereixen. En aquesta ocasió, i com a novetat, també inclourà anunciants d’altres àmbits del comerç aliens a la restauració.

 

Paral·lelament, Cubelles es prepara per la xatonada popular el pròxim 19 de febrer. Un any més hi hauran els tradicionals concursos de Mestres Xatonaires, i la venda de xató i d’altres productes de proximitat. Un any més, en col·laboració amb l'Associació d'Hosteleria i Comerç de Cubelles, els escolars de Cubelles aprendran a fer xató a través d'uns tallers que impartirà l'entitat de comerciants.

Resultat d'imatges de Mes del xató Cubelles i Cunit

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles