L’associació Peluts alerta sobre la situació dels gats a Cubelles

22 de desembre de 2016


A partir del gener l’entitat col·laborarà amb Ràdio Cubelles per donar a conèixer el seu projecte, les activitats i ampliar els coneixements sobre els gats al municipi.

Gats Peluts

 

Entrevista a Marta Tapioles, voluntària de l'associació Peluts

 

 

 

L’entitat que gestiona la colònia municipal i vetlla pels gats de carrer treballa per augmentar la sensibilitat i el respecte per aquests animals. Una de les voluntàries de l’associació Peluts és la Marta Tapioles. A partir del gener l’entitat col·laborarà amb Ràdio Cubelles per donar a conèixer el seu projecte, les activitats i ampliar els coneixements sobre els gats al municipi. I és que Marta Tapioles, de l’associació Peluts, alerta que la vila té una població de gats de carrer molt alta.

 

Des de l’entitat que s’encarrega de la colònia de gats ubicada a la zona propera al Corral d’en Cona, també fan una crida a voluntaris que els ajudin un dia a la setmana o bé a apadrinar algun gat i col·laborar econòmicament.

 

La colònia de gats Peluts funciona des del 2014 i mitjançant un conveni s’encarrega de gestionar la colònia municipal. L’Ajuntament també ha cedit els antics vestidors de Mas Trader fa poc a l’entitat Peluts perquè hi guardin material destinat als gats de carrer.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles