L’Ajuntament de Cubelles ha editat un díptic que recull les activitats infantils d'aquest Nadal

20 de desembre de 2016


Sota el nom "Quin Nadal", conté la programació de la Festa de Nadal del 22 de desembre, el Parc de nadal dels dies, 27, 28 i 29 de desembre, i la cavalcada de Reis del 5 de gener

QUIN NADAL! - interior

 

Entrevista a Marta Solé de l'Espai Jove de Cubelles

 

L’Ajuntament de Cubelles ha editat un díptic que recull les activitats infantils d'aquest Nadal. Sota el nom "Quin Nadal" la programació inclou informació sobre la Festa de Nadal del 22 de desembre, els continguts del Parc de Nadal que es farà del 27, 28 i 29 de desembre, i el recorregut de la Cavalcada de Reis del dia 5 de gener.

 

La  Festa de Nadal d'aquest dijous, 22 de desembre estarà amenitzada amb un espectacle d'animació infantil amb la companyia “Soni com Soni·” Serà a partir de les 17 h, al Pavelló Municipal. La regidoria d’Infància i Joventut, Ester Pérez ha explicat que es tracta d’una festa pensada pels més petits, però oberta per a tota la ciutadania.

 

Mentre el Parc de Nadal es farà dies 27, 28, 29 de desembre. Serà a les tardes, de les 16:30 a 20:30, al Pavelló Municipal. Hi hauran activitats de tota mena, tal i com ha explicat la regidoria d’Infància i Joventut, Ester Pérez. El Parc de Nadal tindrà ludoteca, inflables, llits elàstics, ciclocars, rocòdrom, futbolí humà, brau mecànic, i tallers. Es tracta d’una activitat recomanada per a infants de 2 a 12 anys. El Preu de l'entrada al parc de Nadal és de 3€ (infants de 2 a 12 anys)  i de 2€ per famílies nombroses.

 

Finalment, Ses Majestat els Reis Mags d'Orient arriben puntualment el 5 de gener a Cubelles. El punt de sortida d'en Melcior, Gaspar i Baltasar serà el C. Sant Antoni, a partir de les 18:30h. Des de d'allà s'iniciarà el recorregut (per c. Sant Antoni, pl. Jaume Marsé, pg. Vilanova, c. Gallifa, c. Nou, c. Jacint Verdaguer, pl. de la Font, c. Àngel Guimerà, c. Joan Roigi Piera, c. Víctor Balaguer, c. Major),  que acabarà a la plaça de la Vila.

Un cop arriben a la pl. de la Vila, rebran la clau daurada per part de l’Alcaldessa i es dirigiran a l’església perquè els infants que ho desitgin puguin lliurar les seves cartes. L’Associació d’Hostaleria i Comerç, amb la col·laboració de la regidoria de Cultura, repartirà mans de cartró i caramels a la pl. Jaume Marsé i a la cantonada del c. Gallifa amb passeig Vilanova.

 

QUIN NADAL! - Cavalcada SSMM Reis d'Orient


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles