Les entitats cubellenques, solidàries amb La Marató

20 de desembre de 2016


Fins aquest diumenge nombroses associacions de la vila han col·laborat en la recollida de donatius per la investigació científica de l’ictus i les lesions medul·lars i cerebrals.

L’Agrupació de Balls Populars, l’escola Mar i Cel, el Cor l’Espiga i Fauna de Cubelles han muntat activitats diverses que han servit per aportar recursos a La Marató. Tot i que no ha estat possible calcular la xifra total conjunta recaptada entre totes les activitats, aproximadament s’hauran arribat a recaptar entre 4.000 i 5.000 euros mitjançant aquestes activitats concretes.

 

La primera va ser el quinto de Nadal de l’Agrupació de Balls Populars. Un acte que habitualment s’ha lligat a la solidaritat amb La Marató de TV3. Després, l’escola Mar i Cel ha acollit aquest dissabte un matí amb tota mena d’activitats per tota la família amb un preu d’entrada de 3 euros per cada persona adulta que anaven destinats a col·laborar amb la Marató. També es van vendre els discos amb les cançons realitzades pels mateixos alumnes i famílies de l’escola.

 

Diumenge va ser el torn de l’entitat excursionista Fauna de Cubelles que va organitzar una caminada entre Cubelles i Vilanova que també va servir per recaptar fons.

 

Finalment, el Cor l’Espiga també destina tota la recaptació del seu concert de Nadal a La Marató. Aquest diumenge al vespre l’església de Santa Maria es va omplir per escoltar les corals cubellenques que van brillar en les seves actuacions. En aquest cas, a més, la jornada va adoptar un to especialment emotiu atès que l’entitat va aprofitar per homenatjar el seu expresident, Francesc Capdet, que acaba de ser rellevat en el càrrec per Teresa Joval, i els cantaires Vicenç Fita i Rosalia Carbonell, dos dels seus integrants més estimats i que, després de molts anys d’activitat, han deixat la coral.

 

Pel que fa a la recaptació general de La Marató de TV3, es va tancar amb una xifra propera al 8 milions i mig d’euros que serviran per avançar en la investigació de l’Ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques.


  • COR ESPIGA 2016
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles