L'Ajuntament recull els continguts de la programació "Quin Nadal" en un díptic

19 de desembre de 2016


Recull la informació sobre la Festa de Nadal del 22 de desembre, del Parc de Nadal dels dies 27, 28 i 29de desembre, i la Cavalcada de Reis del 5 de gener.

QUIN NADAL! - interior

 

L’Ajuntament de Cubelles ha editat un díptic que recull les activitats d'aquest Nadal. Sota el nom "Quin Nadal" la programació inclou informació sobre la Festa de Nadal del 22 de desembre, els continguts del Parc de Nadal que es farà del 27, 28 i 29 de desembre, i el recorregut de la Cavalcada de Reis del dia 5 de gener.

 

La  Festa de Nadal d'aquest dijous, 22 de desembre estarà amenitzada amb un espectacle d'animació infantil amb la companyia “Soni com Soni·” Serà a partir de les 17 h, al Pavelló Municipal. La regidoria d’Infància i Joventut, Ester Pérez ha explicat que es tracta d’una festa pensada pels més petits, però oberta per a tota la ciutadania.  Mentre el Parc de Nadal es farà dies 27, 28, 29 de desembre. Serà a les tardes, de les 16:30 a 20:30, al Pavelló Municipal. Hi hauran activitats de tota mena, tal i com ha explicat la regidoria d’Infància i Joventut, Ester Pérez.

 

El Parc de Nadal tindrà ludoteca, inflables, llits elàstics, ciclocars, rocòdrom, futbolí humà, brau mecànic, i tallers. Es tracta d’una activitat recomanada per a infants de 2 a 12 anys. El Preu de l'entrada al parc de Nadal és de 3€ (infants de 2 a 12 anys)  i de 2€ per famílies nombroses.

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles