Presentació del llibre "Els catalans a Ginebra, aquest divendres

16 de desembre de 2016


La reivindicació de Catalunya al món: Francesc Maspons i Anglasell" de Lolo Garcia. El cubellenc presentarà un treball que va centrar la seva tesi doctoral.

Aquest divendres tindrà lloc la presentació del llibre "Els catalans a Ginebra. La reivindicació de Catalunya al món: Francesc Maspons i Anglasell" de Lolo Garcia. El cubellenc presentarà un treball que va centrar la seva tesi doctoral. La xerrada serà divendres a les set de la tarda a la sala d’actes de la parròquia. Francesc Maspons i Anglasell (Barcelona 1872- Bigues i Riells 1966) fou un jurista d'una reconeguda trajectòria professional, periodista i activista cívic i cultural. Especialista en dret català.

 

Aquest llibre es compon d'un apartat biogràfic centrat en la tasca de Maspons per internacionalitzar el dret català i d'un recull d'articles sobre la projecció de Catalunya al món. Lolo Garcia (Cubelles, 1976) és periodista i membre del Grup d'Estudis Cubellencs Amics del Castell. Doctor en Periodisme, Màster en Reporterisme i Periodisme Avançat i llicenciat en Periodisme i Filologia Hispànica, ha publicat diversos treballs sobre història local als anuaris de l'entitat i als programes de Festa Major de Cubelles. Ara presenta el seu treball amb motiu del 50è aniversari de la mort de Maspons i Anglasell, la biografia del qual centra la seva tesi doctoral.

 

 

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles