El Cor l’Espiga es prepara pel primer concert de Nadal de la nova junta

16 de desembre de 2016


Les tres corals cubellenques actuaran diumenge al vespre a l’església de Santa Maria al costat de la Societat Coral La Joia de Montjuïc

 

 

Des del programa Cubelles a les 10 parlem del Concert de Nadal del Cor l'Espiga

 

El Cor l’Espiga es prepara pel primer concert de Nadal de la nova junta. Les tres corals cubellenques actuaran diumenge al vespre a l’església de Santa Maria al costat de la Societat Coral La Joia de Montjuïc. La presidenta del Cor l’Espiga, Teresa Joval, ha explicat que ja estan a punt per la cita. Abans del concert d’aquest diumenge al vespre, tant el Cor L’espiga tradicional, com l’Espiga XXI i la coral infantil Espiguetes rebran la coral convidada i assajaran el cant comú que tancarà la jornada.

 

El repertori del Cor l’Espiga d’aquest diumenge repassarà temes com ‘Que tinguem sort’ de Lluís Llach o ‘Bon Nadal’ de John Lenon, entre d’altres. La coral barcelonina convidada també interpretarà cançons nadalenques com “Campana sobre campana” o “M’agrada el Nadal”. El Cor Espiga XXI ha preparat quatre cançons, entre les quals destaca Hallelujah de Leonard Cohen, i la coral infantil Espiguetes interpretarà el Cànon de la Pau i Tres i Tres. El concert es tancarà com és habitual amb el cant comú de dues cançons: ‘Allà en un pessebre’ i ‘Joia en el món’. Tots els donatius que es recullin a l’entrada seran per la Marató de TV3 d’aquest any, que s’emetrà el mateix diumenge.

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles