L'Ajuntament de Cubelles, ha engegat una campanya que pretén dinamitzar les compres de Nadal al comerç local

15 de desembre de 2016


El Cubelles Comunica d'aquest mes de desembre dedica la seva portada i un reportatge perquè al Nadal s'aposti pel comerç de proximitat

Sota el lema “Aquest Nadal, comerç de Cubelles”, l'Ajuntament  de Cubelles, ha engegat una campanya que pretén dinamitzar les compres de Nadal. Des de la Regidoria de Comerç s'ha engegat la campanya mitjançant cartells publicitaris que s'han distribuït pels establiments. Un any més, ha instal·lat un fil musical amb nadales per diversos carrers on se situa el teixit comercial perquè amenitzi les compres durant aquestes festes, com a complement als carrers decorats amb els llums de Nadal.  Els mateixos comerços de la vila també acostumen a engalanar els seus aparadors amb arbres de Nadal, llums, i algun Santa Claus per amenitzar la visita de les famílies que compren durant aquestes festes. Tot plegat amb l'objectiu d'influir en els ciutadans perquè facin les seves compres de Nadal a la localitat, intentant reduir en el possible la marxa de clients que compren fora de la població. 

 

També ha dedicat la portada i un reportatge a la nova edició del "Cubelles Comunica" d'aquest mes de desembre a fer les compres de Nadal al comerç de proximitat.

 

 

Cal recordar que recentment la vila ha acollit una nova edició de la Fira de Nadal. Precisament, el regidor de Turisme, Comerç i Fires de l'Ajuntament, Raül Mudarra ha fet balanç de l'esdeveniment en una entrevista al programa Cubelles a les 10.

 

Entrevista balanç de la Fira de Nadal


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles