Els de 3r d’ESO de l’Institut Cubelles contribueixen en l’aprenentatge d’informàtica i noves tecnologies dels usuaris del casal d’avis

14 de desembre de 2016


És una de les accions del projecte de Servei Comunitari impulsat pel departament d’Ensenyament, amb l’adhesió de l’Ajuntament de Cubelles

 

Resultado de imagen de institut cubelles

 

Programa "Tot un món" dedicat al projecte de Servei Comunitari

 

L’alumnat de 3r d’ESO de l’institut Cubelles ha posat en marxa el projecte de Servei Comunitari impulsat pel departament d’Ensenyament, amb l’adhesió de l’Ajuntament de Cubelles.  Els estudiants destinaran aquest curs un total de vint hores de serveis a la comunitat, deu hores de formació a l’aula i deu més fora de l’horari lectiu. Enguany, ja sota el paraigües del conveni aprovat amb Ensenyament, l’oferta s’ha ampliat i l’alumnat està desenvolupant dues noves iniciatives.

 

D’una banda, expliquen contes als nens i nenes de les dues llars d’infants municipals i, de l’altra, contribueixen en l’aprenentatge d’informàtica i noves tecnologies dels usuaris del casal d’avis de la vila. Precisament, Ràdio Cubelles ha estat en una d’aquestes accions amb el casal d’avis de Cubelles i ha pogut parlat amb Noemi Vicedo, coordinadora pedagògica de l’Institut Cubelles; Eduardo Serrano, alumne de l’institut Cubelles; i Saturnino Reyes, usuari del Casal d’avis, a través del programa "Tot un món".

 

El projecte de Servei Comunitari va començar a implementar-se durant el curs passat i es previst que clogui el seu desplegament l’exercici 2019/2020. L’objectiu d’aquest projecte comunitari és que, durant la etapa de formació obligatòria, l’alumnat executi accions de compromís cívic i comparteixi els seus coneixements amb el conjunt de la ciutadania. Cal recordar que, l’any passat i com a prova pilot, l’Institut Cubelles ja va dur a terme tres projectes: Classes de repàs a infants de primària en col·laboració amb Càritas, l’apadrinament d’un alumne de 1r d’ESO i l’execució de treballs comunitaris al mateix centre, talment com una brigada d’obres i manteniment.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles