L’Ajuntament ha renovat el conveni amb l’IEP per fomentar la cultura popular

14 de desembre de 2016


L’entitat rebrà una subvenció de 720 euros anuals per seguir treballant en el foment i l’estudi de la cultura popular de tot el territori del Penedès.

Entrevista a Joan Vidal, membre de la junta de l'Institut d'Estudis Penedesencs (enllaç)

 

 

L'Ajuntament de Cubelles i l’Institut d’Estudis Penedesencs (IEP) han signat aquest dimecres un conveni de col·laboració per tal de promocionar la cultura popular d’arreu del Penedès i, en especial, dins del camp de la historiografia. La quantitat aprovada pel Consistori és de 720 euros corresponent a l’exercici del 2016, amb possibilitat de prorrogar l’acord fins a un màxim de quatre anys.

 

L’acord preveu, per part de l’Ajuntament, donar suport i contribuir a la consolidació de les activitats que l’IEP desenvolupi al municipi mitjançant la subvenció aprovada i posant a disposició de l’entitat el mitjans de comunicació municipals amb l’objectiu de contribuir a la difusió dels seus treballs i iniciatives. Al seu torn, l’IEP es compromet a presentar i dur a terme tot un programa d’activitats com exposicions, conferències i presentacions de llibres, entre més, i a lliurar dos exemplars a la Biblioteca Municipal Mossèn Joan Avinyó de les publicacions anuals que editi. Així mateix, l’entitat es compromet a incloure el logotip de l’Ajuntament de Cubelles en tots els impresos que anunciïn alguna activitat subvencionada.

 

A l’acte de signatura hi han assistit l’Alcaldessa de Cubelles, Rosa Fonoll; el regidor d’Urbanisme, Espai Públic i Patrimoni local, José Manuel Ardila; el president de l’IEC, Albert Tubau, i el membre de la junta i president del Grup d’Estudis Cubellencs Amics del Castell, Joan Vidal.        


  • Conveni IEP
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles