Els paradistes del Mercat posen en marxa una campanya de Nadal

12 de desembre de 2016


Sortejaran una gran panera entre la seva clientela el 23 de desembre

Resultado de imagen de paradistes mercat de Cubelles

 

Els paradistes del Mercat han posat en marxa una nova campanya nadalenaca per sortejar una gran panera entre la seva clientela. Una iniciativa que porta anys celebrant-se i que està tenint una gran acollida. En total els paradistes del Mercat repartiran fins a 10.000 paperetes de participació per al sorteig del dia 23 de desembre. 

 

Enguany com a novetat s’ampliaran el nombre de premis. També  hi haurà la col·laboració de l’Associació d’Hosteleria i Comerç de Cubelles que atorgarà dos premis en vals de compra. A més, en aquesta ocasió hi hauran activitats infantils i fil musical que ambientarà el Mercat aquestes festes, segons ha explicat Imma Laborda, tècnica de Turisme, Comerç i Fires de l'Ajuntament de Cubelles.

 

El sorteig es farà el 23 de desembre a les 12 del migdia, des d’un estand de la regidoria de Dinamització Econòmica de l'Ajuntament de Cubelles.

 

El mercat setmanal de Cubelles, que té lloc cada divendres a la confluència dels carrer Nou i Raval del Torrent, segueix creixent en oferta comercial. Actualment, té prop una setantena de parades, que ofereixen una àmplia i variada oferta comercial.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles