Bona valoració de la vuitena Fira de Nadal

12 de desembre de 2016


El nucli antic va acollir un centenar de parades i nombroses activitats paral·leles. El regidor de Turisme, Comerç i Fires, Raül Mudarra, s'ha mostrat satisfet de la resposta de públic i de la ubicació de la Fira de Nadal.

Fira de Nadal (Xavier Borrell)

Foto: Xavier Borrell

 

 

Entrevista a Raül Mudarra, regidor de turisme, comerç i fires (enllaç)

 

 

Bona presència de visitants en la vuitena Fira de Nadal. El cap de setmana ha deixat nombroses imatges de carrers i places plenes al nucli antic de la vila. El regidor de turisme, comerç i fires, Raül Mudarra, ha apuntat al bon temps i l’encert en les dates, els factors que han atret als visitants.

 

Les activitats paral·leles a les parades de la Fira també van tenir molt èxit, especialment les infantils que en alguns moments puntuals van saturar el recorregut de la fira. Així i tot, el regidor de turisme, comerç i fires, Raül Mudarra, considera que cal mantenir la Fira de Nadal al Nucli Antic. El regidor també ha confirmat que s’ha mantingut el nombre de parades al voltant d'un centenar i el volum de participació local a la fira, un 40%, aproximadament.

 

La Fira de Nadal tanca el calendari de fires comercials de l’any 2016. La propera cita de la regidoria de turisme, comerç i fires serà al febrer del 2017 amb el Mes del Xató del Penedès Marítim. En aquest sentit, ja estan obertes les inscripcions per als establiments de restauració que vulguin participar-hi. El termini per presentar les sol·licituds s’acaba aquest divendres i es poden fer tant presencialment a les oficines de turisme de Cubelles i Cunit com per correu electrònic. L’objectiu del Penedès Marítim és sumar una vintena d’establiments i donar suport al sector de la restauració en temporada baixa i, per l’altra, potenciar la gastronomia com un dels actius turístics del Penedès Marítim.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles