L'eurodiputat català Francesc Gambús ha visitat aquest matí el municipi de Cubelles

2 de desembre de 2016


S'ha reunit amb l'alcaldessa Rosa Fonoll per conèixer de primera mà el palauet d'estil neoclàssic Can Travé. L'eurodiputat considera essencial traslladar les demandes i necessitats del territori a les institucions europees.

 

L'eurodiputat català Francesc Gambús ha visitat aquest matí el municipi de Cubelles per reunir-se amb l'alcaldessa Rosa Fonoll i conèixer de primera mà el palauet d'estil neoclàssic Can Travé.

Gambús i Fonoll han tractat la necessitat d'invertir fons per a la rehabilitació de Can Travé amb la voluntat d'obrir l'espai als ciutadans donada la seva importància en quant a patrimoni cultural i arquitectònic i el valor que representa per al municipi.

L'eurodiputat ha valorat positivament la visita i ha mostrat el seu compromís de comunicar-se amb l'Ajuntament de Cubelles, ja que considera essencial traslladar les demandes i necessitats del territori a les institucions europees.

La visita al municipi de Cubelles està emmarcada en una visita a diferents municipis de la comarca del Garraf: Olivella, Canyelles, Vilanova i la Geltrú i Sitges, a més de Cubelles, per conèixer les necessitats del territori i projectes que s'han desenvolupat amb fons europeus.

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles