El Cas Mercuri de Sabadell centra la xerrada del GEC Amics del Castell

2 de desembre de 2016


A les set de la tarda a la sala d'actes de la rectoria la periodista Sara Gonzàlez presenta el llibre "Cas Mercuri. La galàxia Bustos".

Entrevista a Sara Gonzàlez, periodista autora de El cas Mercuri (enllaç)

 

 

La presumpta trama de corrupció i tràfic d’influències que va sacsejar Sabadell l’any 2012 és el fil central d’un llibre que recull el testimoni de bona part dels implicats i que per tant s’apropa a tots els punts de vista de la polèmica. Entre els quals destaca el mateix exalcalde de Sabadell Manuel Bustos.

 

L’autora, Sara Gonzàlez, es va llicenciar en Periodisme a la Universitat Autònoma de Barcelona i ha treballat gairebé sempre en la premsa escrita. Va fer els primers passos periodístics a El 9 Nou del Vallès Oriental. Després es va integrar durant quatre anys a El Periódico de Catalunya, on va ser redactora de les seccions de Societat i Política. L’any 2010 va entrar a formar part de la secció de Política del diari Ara. Actualment treballa a Nació Digital. La presentació del llibre sobre el Cas Mercuri serà aquest divendres a les set de la tarda a la sala d’actes de la rectoria.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles