Nova gespa per a les pistes de pàdel

7 de desembre de 2016


El regidor d'Esports, Narcís Pineda, ha avançat a Ràdio Cubelles que s'esgotarà l'última partida pressupostària de la regidoria en canviar la superfície de les pistes de pàdel. Està previst que torni a entrar en funcionament a mitjan de gener.

Padel parapilotes

 

 

Entrevista al regidor d'esports i empresa, emprenedoria i ocupació, Narcís Pineda (enllaç)

 

 

Les pistes de pàdel quedaran tancades per reformes properament. El motiu serà treure'n i canviar-ne la superfície de gespa artificial per posar-ne una de nova. La inversió serà l'última del 2016 per part de la regidoria d'esports, tal com ha avançat el seu responsable polític Narcís Pineda. De cara al 2017, Narcís Pineda ha confirmat que hi ha la previsió de posar gespa artificial al camp de futbol annex, actualment de terra, per donar sortida a la demanda de les entitats. El regidor també ha alertat que el camp municipal Josep Pons i Ventura necessitarà canviar tota la seva gespa com a molt tard el 2012 i que les instal·lacions del poliesportiu tenen molt d'ús i acceptació ciutadana com per abandonar-les, no invertir-hi i permetre el seu deteriorament.

 

D'altra banda, Narcís Pineda també ha explicat que malgrat els efectes del temporal, les instal·lacions esportives no van patir desperfectes irreperables i que han pogut continuar funcionant un cop es va retirar tota l'aigua.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles