L’Associació de veïns del Barri Marítim s'ha dissolt

2 de desembre de 2016


L’assemblea es va reunir aquest dissabte i va acordar que a causa de la manca de relleu a la junta s’havia de votar dissoldre l’entitat. Els diners que queden als comptes es lliuraran a Càritas.

Entrevista a Lluís Millans

 

Ràdio Cubelles ha accedit a l’acta de l’assemblea que deixa constància de la dissolució de l’associació veïnal del Barri de Mar que agrupava una de les parts més habitades del municipi, la que va des de la carretera fins al mar i del torrent de Santa Maria fins al Foix. Els seus responsables han lamentat la poca implicació veïnal i la manca de predisposició de cap persona per rellevar la junta.

 

En la mateixa assemblea també es va explicar l’última hora de les reformes a l’avinguda dels Països Catalans, on els representants veïnals demanen que es posin arbres amb jardineres. Una reclamació que segons l’entitat encara no hauria obtingut cap resposta de l'Ajuntament. En l’assemblea també es va fer referència a l’organització del Consell de Barris que continua avançant.

 

L’Associació de veïns i propietaris del Barri de Mar es va crear el 2006 i des d’aleshores havia defensat els interessos dels veïns d'aquesta zona principal de la vila.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles