La JNC de Cubelles començarà a estructurar-se a partir del gener

5 de desembre de 2016


El nou cap local, Erick Fontanals, ha explicat que volen aportar un punt de vista més juvenil a la política local i en aquest sentit intentaran ser un nucli actiu en el moviment independentista i les reclamacions dels joves de la vila.

JNC CUBELLES ERICK FONTANALS

L'Erick Fontanals, a la dreta, en  l'acte de refundació de la JNC Cubelles

 

Entrevista a l'Erick Fontanals, nou cap de la JNC Cubelles, a El Punt de Vista (enllaç)

 

La JNC de Cubelles començarà a estructurar-se a partir del gener. El nou cap local, Erick Fontanals, ha explicat que volen aportar un punt de vista més juvenil a la política local i en aquest sentit intentaran ser un nucli actiu en el moviment independentista i les reclamacions dels joves de la vila. D’entre totes les reclamacions, com a estudiant, l’Erick Fontanals també ha assenyalat la necessitat dels joves d’una biblioteca nova i en condicions. D’altra banda, el nou cap de la JNC a Cubelles, l’Erick Fontanals ha estat aquest novembre a Brusel·les en una trobada de joventuts polítiques d’arreu de la Unió Europea on, entre d’altres coses, han visitat el parlament europeu.

 

La JNC va convocar un acte de refundació a Cubelles el dia 11 de novembre. Abans, l’estiu passat, les joventuts nacionalistes també es van reunir aquí en el seu consell nacional. Ara, l’Eric Fontanals també ha destacat que Vilanova i la Geltrú acollirà el congrés nacional l’any que ve, al març, que reunirà gent d'arreu del país.

 

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles