El mal temps frena els donatius a Cubelles pel Gran Recapte

29 de novembre de 2016


El Banc dels Aliments ha recollit 13.000 quilos en els dos dies de jornada de recollida als supermercats. A Cubelles es van mobilitzar més de 150 voluntaris.

Entrevista a Josep Marcillas, coordinador comarcal del Banc dels Aliments

 

 

El nombre de quilos recollits hauria baixat entre un 10 i un 15% en l'últim gran recapte. Habitualment la jornada de dissabte era la que més omplia les caixes dels 8 punts de recollida del Banc dels Aliments a Cubelles. El fet que es produís un temporal tan important va acabar perjudicant les hores en què normalment s'aconsegueixen més donatius. Per aquest motiu, el coordinador comarcal del Banc dels Aliments, el cubellenc Josep Marcillas, en declaracions a Ràdio Cubelles ha explicat que el mal temps ha estat el principal responsable del descens de la quantitat de quilos en relació amb l’edició anterior. Tanmateix Josep Marcillas ha destacat que sí que han aconseguit recollir més productes de qualitat alimentària com ara oli, llet, llaunes de conserves de peix i productes d'alimentació infantil.

 

La d’aquest cap de setmana ha estat la sisena edició del Gran Recapte a Cubelles. Els aliments recollits aniran destinats a Càritas que els farà arribar a les famílies que necessiten ajuda alimentària i que arriben a aquestes ajudes a través de serveis socials.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles