L'Ajuntament fa balanç de la Segona Setmana del Consum Responsable

28 de novembre de 2016


El mal temps no va impedir que es celebressin els actes previstos aquest cap de setmana

 

 

Entrevista a Imma Laborda, tècnica de Turisme, Comerç i Consum

 

La Regidoria de Comerç, Consum i Turisme s’ha mostrat satisfeta de l’acollida ciutadana que ha tingut la Segona Setmana del Consum Responsable. El mal temps d’aquest cap de setmana no va impedir que es portessin a terme la majoria d’actes programats. Únicament  es va anul·lar l’espectacle infantil de la companyia de Parranda que s’havia de fer dissabte i que es traslladarà al 19 de febrer dins la programació de la Xatonada Popular de Cubelles. Així, la plaça de la Vila va acollir dissabte passat al matí tant el Mercat de proximitat i sostenibilitat com un taller que ensenyava a fer menjadores d’ocells amb envasos reciclats, que va anar a càrrec de Seo Bird Life.

 

La pluja de diumenge tampoc va impedir que es fes la passejada guiada per la zona humida protegida a la desembocadura del riu Foix, encara que el seu itinerari va canviar lleugerament, segons ha explicat Imma Laborda, tècnica responsable de l'acte.

 

 

 

L’exposició “Lidera el teu consum” va obrir la programació, una mostra que es podrà visitar fins dimecres al Centre Social. També els escolars de P5 van rebre amb bona acollida els tallers de consum "Oh, la joguina no juga!". La Segona Setmana del Consum Responsable va seguir dijous a la tarda amb una xerrada sobre subministraments (aigua, llum i gas). Des de l'Ajuntament es fa un bon balanç del conjunt d’actes d'aquesta Segona setmana de consum responsable. Pendents de fer la valoració oficinal, es plantegen valorar les dates de realització d’aquesta programació, sense descartar que la Setmana del Consum Responsable es traslladi al voltant del dia 15 de març, quan es celebra el Dia del Consumidor. Imma Laborda ha volgut recordar que l’Ajuntament disposa del servei de l’OMIC que ha incrementat les consultes en consum en un 66% respecte de l’any passat. Fins el moment, aquest any, s’han atès 150 consultes.

 

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles