Les escoles participen d'un taller de consum responsable

25 de novembre de 2016


A través del joc, des del taller "Oh la joguina no juga", els infants han aprés quin és circuit de reclamació i com funciona el servei local de consum

 

 

 

Escolta reportge taller "Oh la joguina no juga" dins la Segona Setmana del Consum Responsable

 

Comprar una joguina a la botiga que porta el nom de la classe, saber que per fer compres fan falta diners, identificar que costen les joguines a través de la seva etiqueta, demanar el tiquet per si és necessari fer una reclamació. Aquests han estat alguns dels conceptes que han aprés els infants de P5 que han participat del taller “Oh la joguina no juga”.

 

Ràdio Cubelles ha viscut l’experiència des de la classe dels gira-sols de p5B del Vora del Mar. Els infants han participat d’un simulacre d’adquisició d’un producte. L’aula s’ha convertit en una botiga de joguines on els alumnes han estat els encarregats d’etiquetar els productes, triar-los i pagar-los a caixa. A través del joc, els infants han aprés quin és circuit de reclamació i com funciona el servei local de consum.

 

L’objectiu d’aquest taller passa per introduir als infants al món del consum amb un aprenentatge inicial dels seus drets i deures bàsics, despertant en ells la necessitat d’utilitzar els mecanismes de protecció que les administracions han posat al seu abast.

 

D'aquest taller també hi han participat els de P5 de l'escola Josep Andreu Charlie Rivel. 

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles