El CB Cubelles presentarà els equips de la temporada 2016-2017 aquest diumenge

25 de novembre de 2016


L’acte amb tots els equips està previst que es faci entre el partit del femení, que juga a les cinc de la tarda, i el del sènior masculí, a un quart de vuit del vespre.

Club Bàsquet Cubelles

 

En total, aquesta temporada, el CB Cubelles compta amb 5 equips escolars, 5 equips federats i un veterà femení. Concretament dóna cabuda a les categories de Aleví mixte, benjamí mixte A, benjamí mixte B, prebenjamí mixte i l’equip de l’escola Charlie Rivel. I en el cas dels equips federats: Sènior femení, sènior masculí, sub 21 femení, cadet masculí i infantil femení.

 

Pel que fa als partits que es disputaran just abans i just després de la presentació dels equips, seran els partits dels sèniors femení i masculí.

 

El femení jugarà a les cinc de la tarda contra el Corbera. De moment el sènior femení ha guanyat tots els partits que ha jugat i és líder en solitari del grup 3 de tercera catalana. Tanmateix, el Corbera també ha guanayt fins ara tots els partits que ha disputat, tot i que de moment ha jugat una jornada menys que el Cubelles. Per tant es tracta del principal rival directe a hores d’ara.

 

Un cop s’acabi el partit de les noies, es farà la presentació dels equips. Just després de la trobada de tots els membres del club es jugarà el partit del sènior masculí. I no serà un partit qualsevol tampoc ja que en aquest cas es tractarà d’un derbi comarcal amb la visita del Club Nou Bàsquet Vilanova.

De moment els vilanovins porten 6 victòries i 2 derrotes, mentre que els cubellencs han aconseguit fins ara 4 victòries i 3 derrotes. A més, el Club Nou Bàsquet Vilanova està entrenat per Salva Pastó, qui va ser jugador, capità i coordinador esportiu diverses temporades al CB Cubelles.


Enllaços relacionats

  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles