El mercat de proximitat i sostenibilitat, punt àlgid de la Setmana de Consum Responsable

25 de novembre de 2016


La plaça de la vila acollirà dissabte diverses parades de productors de Cubelles i de la comarca. Paral·lelament també està previst l'espectacle infantil "Queviures", tallers i altres activitats complementàries.

Cartell II Setmana Consum Responsable

 

La plaça de la vila acollirà aquest dissabte un mercat de proximitat i sostenibilitat. Entre d’altres parades, aquest mercat acollirà l’associació La Piotxa que treballa els horts de Mas Baró amb tècniques agroecològiques. També hi seran l'Eco Verd Cubelles, el Què bo i la Formatgeria del Garraf. A més a més també hi participaran voluntaris de SEO Birdlife, que faran uns tallers de construcció de menjadores per a ocells amb material reciclat. La mancomunitat Tegar també tindrà presència i oferiran plantes mediterrànies ben adaptades al nostre entorn i, per tant, més sostenibles.

 

Paral·lelament al mercat, a la plaça de la vila aquest dissabte hi haurà activitats com un espectacle infantil anomenat “Queviures”, un taller per fer menjadores per ocells amb material reciclat i també es lliuraran plantes des del Tegar. Diumenge la Setmana de Consum Responsable es clourà amb una visita guiada a la desembocadura.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles