Ja es pot visitar l’exposició “El carrer Major i la seva gent”

22 de novembre de 2016


La mostra es podrà visitar fins a final de desembre gener i recull fotografies dels habitants i de les cases del carrer Major de la vila entre els anys 1940 i 1965.

Carrer major 1

 Un ramat de cabres pasturant al carrer Major (una imatge habitual per l'època, segons A. Pineda)

 

Entrevista a Joan Vidal i Antoni Pineda sobre el treball El carrer Major i la seva gent (1940-1965)

 

 

Ja es pot visitar l’exposició “El Carrer Major i la seva gent”. La mostra recull fotografies dels habitants i de les cases de la vila entre els anys 1940 i 1965. Com és habitual bona part de les instantànies provenen de l’arxiu d’Antoni Pineda.

 

L’exposició sobre el carrer major i la seva gent destaca moments de tota mena en la vida d’aquesta part central de la vila. A banda de les fotografies que ja van il·lustrar el treball de Joan Vidal ara Antoni Pineda ha ampliat la sel·lecció amb 24 imatges més.

 

Una altra de les fotografies curioses que s’exposen al Centre Social és la que retrata un ramat de cabres en ple carrer Major. Un retrat de la importància de la ramaderia i la pagesia a Cubelles entre els anys 1940 i 1965. També hi ha imatges de processons o dels tres tombs, festes que en el seu dia reunien tot el poble per motius diversos també en aquest carrer. Una altre fotografia que crida l’atenció és dels anys seixanta de quan es va fer tota la instal·lació del clavegueram. 

 

L’exposició sobre el carrer Major i la seva gent estarà instal·lada al Centre Social el que queda de novembre i tot el mes de desembre. El treball que explica la seva història es pot consultar a la separata publicada conjuntament amb el programa d’actes de la Festa Major de l’estiu passat.


  • Carrer major 2
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles