Les obres d’arranjament del cementiri i el projecte de reforma del passeig marítim, properes contractacions

23 de novembre de 2016


El govern aprovarà aquesta setmana dos contractes menors que han de permetre les obres als nínxols del mòdul 1 així com la redacció del projecte d’urbanització per a l’execució de les obres de reforma del passeig marítim. Les dues inversions van rebre l'aprovació de bona part de partits al ple del mes de juny.

Imatge d'arxiu del passeig Marítim 

 

Totes dues actuacions, tant la del cementiri com la del projecte del passeig marítim, es van aprovar en el ple municipal del mes de juny amb una àmplia majoria a favor. Aquesta setmana està prevista una junta de govern local on, entre d’altres punts, es preveu l’aprovació de les dues contractacions menors.

 

En el cas del cementiri, fa anys que l’Ajuntament disposa d’informes que deixen constància de la urgència de reformar els nínxols del mòdul 1, el més antic de tots. En les modificacions de pressupost que es van aprovar a l’estiu ja s’hi va incloure una partida d’uns 60.000 euros per aquesta reforma concreta. El regidor de Medi Ambient i Salut, Josep Maria Hugué, ja va explicar poc abans de Tots Sants que abans d’acabar l’any l’obra s’encarregaria a alguna empresa especialitzada. Finalment serà Nomber la companyia que rebrà l’encàrrec de l’Ajuntament per refer tot el mòdul 1.

 

I pel que fa al passeig marítim, el govern iniciarà també aquesta setmana els tràmits per contractar el projecte d’urbanització per a l’execució de les obres de reforma del passeig marítim. En aquest sentit, el regidor d’Urbanisme i Espai Públic, José Manuel Ardila, ja va explicar al setembre que tenien diversos pressupostos per escollir. Finalment serà l’estudi d’arquitectura Jordi Queralt l’encarregat d’aquest projecte que reunirà les idees que es van recollir en el procés participatiu d'ara fa uns dos anys. Un cop disposin dels primers esborranys, es tornaran a posar en contacte amb els veïns i comerciants del passeig per acabar de rebre les seves impressions. Segons el regidor José Manuel Ardila les obres podrien començar d’aquí un any i acabar de desenvolupar-se durant el 2018.

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles