Les escoles de la vila celebren la Diada de la Música

22 de novembre de 2016


Tallers musicals i actuacions concentren les activitats de la jornada a l'escola Vora del Mar

Tot un món dedicat al Dia de la Música al Vora del Mar

 

Tallers i activitats musicals de tota mena han centrat la commemoració del Dia de la Música a l’escola Vora del Mar de Cubelles. Percussió, cant i ball han estat algunes de les disciplines que s'han pogut seguir, a través de diverses actuacions i tallers per part d'alumnes, exalumnes i col·laboracions externes.

 

La jornada també ha comptat amb la implicació de familiars de l'alumnat del centre, que s'han sumat a la convocatòria mostrant el seu art al voltant de la música i el ball. La jornada del Dia de la Música al Vora del Mar ha començat al matí, amb un bon nombre de tallersdiversos dedicats a la música, sense que el ball hi faltés. La tarda s'ha tancat amb el tradicional concert de joves talents.

 

Pels músics i professionals de la música, la diada de Santa Cecília és la data en què tradicionalment se celebra la seva festa, la Festa de la Música. L'objectiu de popularitzar la pràctica musical i familiaritzar a tots els joves i adults de totes les condicions socials a través de les diferents expressions musicals. La Diada de la Música ofereix la possibilitat d’intercanviar el talent en la música.

 

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles