Els infants de Cubelles van tenir el seu dia dissabte a l’escola Vora del Mar

21 de novembre de 2016


Tota mena d’activitats van servir per commemorar el Dia Mundial dels drets dels infants

 

Manifest dels drets dels Infants pronunciat pels infants del projecte XAM

 

Cubelles va commemorar dissabte, per desè any consecutiu, el Dia Universal dels Drets dels Infants. Va ser en una jornada festiva que es va celebrar a l'escola Vora del Mar. Tots els infants i les seves famílies van poder gaudir de jocs de fusta tradicionals i d'activitats entorn els Drets dels Infants. També l’Exposició Permanent del Pallasso va interpretar el conte El Petit Charlie, mentre la companyia Fefe i Companyia va amenitzar la festa, amb balls i danses de tota mena. La tarda va acabar amb una xocolatada.

 

Durant la jornada, els infants del projecte XAM van ser els encarregats enguany de pronunciar el manifest commemoratiu del Dia Universal dels Drets dels Infants. Un cop feta la lectura, els infants i les famílies que van assistir a l'acte van trencar una barrera feta de paper que contenia missatges de tot allò que no han de patir els infants.

 

Cada dia 20 de novembre se celebra aquesta diada des que l’any 1989 les Nacions Unides van redactar un acord internacional anomenat Convenció sobre els Drets de l’Infant, on per primera vegada es recollien en un únic document tots els drets que tenen les persones menors de 18 anys de tot el món, i que són d’obligat compliment als estats que la van signar.

 

D’aquesta manera es celebrava el Dia dels Drets dels Infants a Cubelles en un acte organitzat per les regidories d’Educació, Infància i Joventut i de Benestar Social, Integració i Cooperació. I que va comptar amb la col·laboració de l’Exposició Permanent del Pallasso Charlie Rivel, l’Esplai Pessigolles, el XAM i l’AMPA de l’escola Vora del Mar.

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles