Tot a punt per la Diada de la Música

21 de novembre de 2016


L'escola Vora del Mar commemorarà aquest dia amb tallers musicals i un concert de joves talents

 

Entrevista a Sònia Mateo, professora de música de l'escola Vora del Mar de Cubelles

 

Aquest dimarts es celebra arreu la Diada de la música. Pels músics i professionals de la música, la diada de Santa Cecília és la data en què tradicionalment se celebra la seva festa. Tot un esdeveniment que combina tots els gèneres musicals. Una jornada que es dirigeix a tot tipus de públic, amb l'objectiu de popularitzar la pràctica musical i familiaritzar a tots els joves i adults de totes les condicions socials a través de les diferents expressions musicals. La Diada de la Música ofereix la possibilitat d’intercanviar el talent en la música.  

 

A Cubelles, l’escola Vora del Mar centrarà aquesta Diada en una jornada plena d’activitats i tallers. La jornada del Dia de la Música començarà amb tallers musicals al matí, amb la participació de les famílies de l'escola, d’ex-alumnes i de musics col·laboradors; i seguirà a la tarda, amb un concert de joves talents amb infants de l’escola. 

 

Aquests dies previs a la celebració, des del centre s'estan fent els últims assajos per part d'alumnes que prendran part del concert dels joves talents. És el cas de la Paula de 3r que interpretarà "Barahona". També la Georgina i la Tania de 6è cantaran "Alas de soy luna".

 

Assaig Concert Joves Talents (Paula de 3r "Barahona")

 

Assaig Concert Joves Talents (Georgina i Tania de 6è "Alas de soy luna")


  • Diada de la Música Vora del Mar 2015
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles