L’exposició 'Lidera el teu consum' ha inaugurat la Setmana del Consum Responsable

21 de novembre de 2016


El centre Social acollirà aquests dies una mostra de la Diputació de Barcelona amb la informació bàsica per entendre els processos de consum i quina és la manera més sostenible i responsable a l’hora de comprar productes o serveis.

Inauguració Setmana Consum Responsable

 

Amb l’exposició Lidera el teu Consum cedida per la Diputació de Barcelona arrenca un programa d’activitats que també inclourà tallers a les escoles, una xerrada sobre subministres bàsics, un mercat de proximitat aquest dissabte i una visita guiada a la desembocadura diumenge.

 

Per tal d’obrir la Setmana del Consum responsable, Cubelles a més ha rebut la visita de la Diputada Laura Martínez Portell qui ha explicat la importància de donar continuïtat als tallers de les escoles i els instituts.

El regidor de turisme, comerç i fires, Raül Mudarra, assegura que han recuperat la Setmana del Consum Responsable per fer-la coincidir amb el període previ a l’època de Nadal. A més a més, en línia amb els valors que es volen transmetre, la publicitat de la Setmana de Consum Responsable s’ha fet evitant l’ús del paper i només s’han imprès cartells amb paper reciclat per ubicar-los als edificis municipals.

 

La propera cita d’aquest programa d’activitats serà dijous a les sis de la tarda al Centre Social amb una xerrada obre subministraments bàsics, focalitzada en els serveis de llum, aigua i gas.

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles