Els regidors de CIU no descarten entrar al govern

21 de novembre de 2016


La regidora Noemí Cuadra ha explicat a Ràdio Cubelles que ja treballen conjuntament moltes qüestions però que de moment ni s’han ofert ni se’ls ha cridat a afegir-se al pacte d’UC, ERC i ICV.

Després que el grup municipal de CIU hagi donat suport al govern en les ordenances i els pressupostos una de les preguntes que es fa la ciutadania és si faran un pas més i negociaran la seva entrada a l’executiu. La regidora Noemí Cuadra ha respost aquesta i altres preguntes a Ràdio Cubelles, concretament a El Punt de Vista. CIU ha insistit que els temes de personal van ser l’únic motiu que va encallar les converses dels anteriors pressupostos la primavera passada. Amb la nova relació de llocs de treball que es va aprovar dimarts al ple municipal, CIU considera que es posa fi a una situació concreta i que després amb la catalogació de llocs de treball es posarà solució a molts altres casos de personal de l’ajuntament.

 

De moment CIU es mantenen com a socis estables del govern municipal i no descarten negociar més endavant la seva entrada a governar. Ara per ara però els regidors del grup municipal de CIU continuaran participant i donant suport per desenvolupar els pressupost, però sense responsabilitats directes de govern.


  • Noemí Cuadra
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles